Vabos

Vabos

Verhuizen van senioren

Wij verhuizen regelmatig senioren van een eengezinswoning of appartement naar een zorgcentrum of verpleeghuis. Om deze levenservaren ouderen respectvol te verhuizen staan wij altijd klaar met een professioneel, geduldig en flexibel team. Wij helpen eventueel met het zorgvuldig in- en uitpakken van het huisraad. Uiteraard gebeurt alles in goed overleg, zowel met degene die verhuist als met de familie.

Verhuizing in twee delen

Appel-woningontruiming is gespecialiseerd in seniorenverhuizingen. Wij bieden deze verhuisservice door heel Nederland. Meestal bestaat zo’n verhuizing uit twee delen:

  1. Een gedeelte van de inboedel naar bijvoorbeeld een verzorgingstehuis of seniorenwoning verhuizen.
  2. De inboedel die achterblijft vakkundig verwijderen. We verzorgen ook alle verdere werkzaamheden, zoals het bezemschoon opleveren van een woning voor een volgende huurder of koper.

Natuurlijk beschikken wij over professioneel materieel om uw inboedel zo efficiënt mogelijk te verhuizen, zoals verhuisdekens, dozen, spanbanden, allerlei rollend materieel, meubelbakken, vrachtwagens en ladderliften. Ook kunt u onze beveiligde opslag van meer dan 400 m2 gebruiken.

Totaalpakket

  1. Verhuisdozen en inpakpapier aanleveren
  2. Huisraad in- en uitpakken
  3. Huisraad schoonmaken
  4. Lampen en schilderijen ophangen
  5. De achtergelaten woning verder ontruimen en opleveren voor eindinspectie

De prijs is afhankelijk van de hoeveelheid huisraad en verdere omstandigheden. Graag komen wij vrijblijvend bij u langs om een offerte uit te brengen. Natuurlijk kunt u ook met hulp van familie en vrienden alles in- en uitpakken en door Appel-woningontruiming de verhuizing te laten uitvoeren. Dat bespaart u weer wat kosten. Kortom, alles is mogelijk.

Meer informatie?

Elke opdracht is maatwerk. Alle afspraken worden samen met u vooraf vastgelegd. Hiermee verzekeren wij u van een zorgeloze verhuizing. Neem voor meer informatie of een prijsindicatie contact met ons op. Wij staan zeven dagen per week voor u klaar.

Stuur uw foto’s van de seniorenverhuizing via WhatsApp naar +31 6 20 239 239, en ontvang direct een offerte!

De beste vakmensen

Spoed? Bel ons

Laagste prijs

25+ jaar ervaring

Erkende Ontruimers

Klantervaringen

Vraag snel een offerte aan, Uiteraard geheel vrijblijvend.

Wij gaan zorgvuldig met uw gegevens om Met de gegevens die wij van u ontvangen, gaan wij zorgvuldig om.
Wij hebben technische en organisatorische maatregelen genomen om te voorkomen dat onbevoegde derden kennis kunnen nemen van deze gegevens.