Vabos

Vabos

Spoed ontruimingen

Spoed ontruiming. Het komt vaak voor dat er door omstandigheden, de aandacht voor het leeg opleveren van een woonhuis, kamer in een verzorgingstehuis, appartement of bedrijf niet als eerste prioriteit is gezien. Door onze flexibiliteit en capaciteit kunnen wij aan elke spoedopdracht voldoen, ook wanneer het gaat om schoonmaken na overlijden of plaats delict.

Een spoedontruiming is een vorm van een woningontruiming, waarbij de opdracht op zeer korte termijn moet worden uitgevoerd.

Bel hiervoor op ons nummer waar wij 24 per dag op bereikbaar zijn tel: 088-03 555 00 of 06 20 239 239

Een kamer in een verzorgingstehuis of verpleeghuis is iets heel anders dan een appartement of een woonhuis. Daarbij krijgt u vaak na opzegging nog één maand de tijd om het volgens de eisen op te leveren. Echter in een verzorgingstehuis of verpleeghuis is dit niet het geval, u krijgt enkele dagen de tijd en dat terwijl u uw handen vol heeft aan het afhandelen en regelen van bijvoorbeeld de begrafenis en andere dringende zaken. 

Wij nemen dan graag deze zorg voor u uit handen. Nadat u contact met ons heeft opgenomen kunnen wij altijd de volgende dag de ruimte leeghalen, soms zelfs nog dezelfde dag! 

Voor meer informatie, bel of mail ons en wij staan u graag te woord.

WhatsApp uw foto’s van de ontruiming naar +31 (0) 6 20 239 239 en ontvang direct een offerte!

De beste vakmensen

Spoed? Bel ons

Laagste prijs

25+ jaar ervaring

Erkende Ontruimers

Klantervaringen

Vraag snel een offerte aan, Uiteraard geheel vrijblijvend.

Wij gaan zorgvuldig met uw gegevens om Met de gegevens die wij van u ontvangen, gaan wij zorgvuldig om.
Wij hebben technische en organisatorische maatregelen genomen om te voorkomen dat onbevoegde derden kennis kunnen nemen van deze gegevens.