Vabos

Vabos

Bedrijf ontruimen

Bij het ontruimen of leegruimen van een bedrijf komt veel (gespecialiseerd) werk kijken. Wij zijn een gecertificeerd ontruimingsbedrijf, en al jaren actief in het ontruimen en bezemschoon opleveren van bedrijfspanden bij verhuizing of faillissement. Wij beschikken over een groot scala aan verhuis- en gespecialiseerd materieel. Daarom kunnen we elk project snel realiseren.

Elke opdracht is uniek. Daarom zijn onze oplossingen altijd klantspecifiek. Wij kunnen u onder meer op onderstaande gebieden van dienst zijn.

Systeemwanden en plafonds verwijderen

Als er in een kantoor scheidingswanden, systeemwanden of plafonds zijn geplaatst, dan moeten die bij het opzeggen van de huur weer verwijderd worden. Demontage is arbeidsintensief, omdat wanden en plafonds op een speciale manier worden bevestigd. Wij demonteren deze verantwoord, zonder onnodige schade aan plafonds en muren. Desgewenst herstellen wij stenen muren en wanden weer in de oorspronkelijke staat.

Vloerbedekking verwijderen

Wij hebben jaren ervaring met het verwijderen van vloerbedekking, zoals parket, laminaat, zeil, tapijt, PVC, tegels en linoleum. Meestal moet dit bij het verlaten van een pand nog gebeuren. Voor dit arbeidsintensieve en tijdrovende werk is specialistische kennis en materieel nodig. Wij nemen u dit graag uit handen. Verlijmde vloerbedekking moet soms met chemicaliën worden losgeweekt, en ook de lijmresten zijn vaak alleen chemisch te verwijderen. Eventuele beschadigingen aan de vloer kunnen wij opvullen en egaliseren. Na het verwijderen controleren wij altijd of de dekvloer er netjes uitziet en of er geen schade is. Mocht dat toch het geval zijn, dan kan Vabos dit repareren of zelfs een nieuwe dekvloer storten.

Nadat wij de vloer of het tapijt verwijderd hebben leveren wij het pand bezemschoon op.

Kantoormeubilair afvoeren

Wij verwijderen zeer snel al uw oude kantoormeubilair. Of het nu gaat om wat er achterblijft na een verhuizing of een ontruiming, wij verwijderen al uw meubilair tegen scherpe tarieven. Alles wordt ter plekke gedemonteerd en gescheiden afgevoerd. Bureaus zijn eenvoudig te demonteren. Voor de kasten hebben wij speciale trolleys en voor het kleingoed speciale rolcontainers. Wij kopen ook kantoormeubilair op van A-merken in goede staat.

Elektrische installaties demonteren

U hebt uw bedrijfspand casco gehuurd en alleen de standaard elektronica was aanwezig. Misschien hebt u daarna het datanetwerk uitgebreid, krachtstroom aangelegd, een extra serverruimte ingericht of contactdozen aangebracht. Al deze uitbreidingen moeten bij het verlaten van het pand weer in de originele staat worden teruggebracht. Wij beschikken over de expertise om dit geheel voor u te verzorgen.

Koelinstallatie en ventilatiesystemen demonteren

Bij grote bedrijven met veel werkplekken is een standaard koelinstallatie of ventilatiesysteem niet genoeg. Er komt dan niet genoeg frisse, koele of warme lucht binnen. Dit geldt bijvoorbeeld ook voor grote serverruimtes, of fabrieksruimtes waar gevaarlijke stoffen moet worden afgezogen. Een grotere installatie heeft een flinke impact; misschien zijn er gaten in het dak geboord voor de af- en aanvoerpijpen. Bij het verlaten van het pand moet dit ongedaan worden gemaakt. Wij takelen grote condensatoren en luchtinlaat-units van het dak, dichten de gaten, tappen koelinstallaties af en verwijderen eventuele koelgassen volgens de STEK-certificering.

Machines en stellingen verwijderen

Wij beschikken over het materieel om grote en zware objecten probleemloos en volgens de nodige veiligheidsvoorschriften te verwijderen. Denk bijvoorbeeld aan motoren, drukpersen, Paternostersystemen, carrousels, krachtstroominstallaties, aandrijfbanden, persluchtsystemen en palletstellingen. Bij demontage nemen wij de voorgeschreven veiligheidsmaatregelen altijd in acht. Ook de achtergebleven sokkels voor zware machines of andere speciale bevestigingsmaterialen kunnen wij verwijderen. Machines van waarde of stellingen kunnen wij eventueel opkopen.

Archiefvernietiging

Hebt u vertrouwelijke documenten, gevoelige bedrijfsinformatie of persoonsgegevens die vernietigd moeten worden? Het is belangrijk om dit veilig te doen, om criminele activiteiten zoals diefstal van identiteit te voorkomen. Wij nemen dit voor u uit handen en vernietigen uw documenten discreet en vakkundig, tegen een scherp tarief.

Illegale activiteiten ontmantelen

Een ander aspect waarin wij ons hebben gespecialiseerd is het ontruimen van illegale activiteiten zoals een hennepkwekerij. Vaak is de huurder met de noorderzon vertrokken en zit u met de lasten. Het pand kan behoorlijk beschadigd zijn en er kunnen gevaarlijke situaties ontstaan omdat elektra open ligt en niet goed meer functioneert. Wij gaan daarom uiterst zorgvuldig en discreet te werk:

Apparatuur en installaties afkoppelen en ontmantelen
Chemicaliën, aarde, kokos en afval afvoeren
Personeel inzetten met technische en elektrotechnische kennis
Ook hier geldt dat wij door onze jarenlange ervaring alle kennis in huis hebben.

Bent u het slachtoffer van een hennepkwekerij in uw woning of winkelpand? Dan hebt u misschien ook behoefte aan juridisch advies. Wij adviseren u om contact op te nemen met advocatenkantoor J.M. Keizer. Zij zullen u uitgebreid voorzien van informatie. Zie ook www.wietplantage-opgerold.nl of www.bijstandinstrafzaken.nl.

Advocatenkantoor J.M. Keizer, Prinsengracht 706 (hs), 1017 LA Amsterdam.

Tel 020- 420 20 42 (vraag naar mr. J.M. Keizer), E-mail j.m.keizer@knadvocaten.nl

Meer informatie?

Elke ontruiming is maatwerk. Alle afspraken worden samen met u vooraf vastgelegd. Hiermee verzekeren wij u een zorgeloze ontruiming. Neem voor meer informatie of een prijsindicatie contact met ons op. Wij staan altijd voor u klaar; zeven dagen per week, ongeacht het tijdstip.

De beste vakmensen

Spoed? Bel ons

Laagste prijs

25+ jaar ervaring

Erkende Ontruimers

Klantervaringen

Vraag snel een offerte aan, Uiteraard geheel vrijblijvend.

Wij gaan zorgvuldig met uw gegevens om Met de gegevens die wij van u ontvangen, gaan wij zorgvuldig om.
Wij hebben technische en organisatorische maatregelen genomen om te voorkomen dat onbevoegde derden kennis kunnen nemen van deze gegevens.