Vabos

Vabos

Nicotine-aanslag en rooklucht verwijderen

Wie wel eens in de woning van een zware roker is geweest, moet twee dingen zijn opgevallen: een doordringende tabaksgeur, en gelige muren. Wij bieden verschillende oplossingen voor het verwijderen van rooklucht en nicotine-aanslag.

Nicotine-aanslag verwijderen

Hoe langer er in de woning is gerookt, hoe dieper de nicotine in zachte oppervlakken heeft kunnen intrekken. Dit vormt aanslag op de muren. Als de muren geel geworden zijn, of als de geur niet meer uit te staan is, dan is het tijd om een professioneel bedrijf als Vabos te bellen.

Frisse lucht

Wij hebben krachtige reinigers die geuren afbreken op moleculair niveau, en industriële schoonmaakmiddelen die de nicotine binnen no-time laten verdwijnen. Ook beschikken wij over speciale machines om meubels zoals banken en stoelen te reinigen, en luchtzuiveringsmachines voor de meest hardnekkige geuren.

Wilt u een woning weer schoon en fris hebben, bijvoorbeeld voor een huisverkoop? Neem dan contact op. Wij werken voor particulieren, woningbouwverenigingen en andere partijen.

Meer informatie?

Elke opdracht is maatwerk. Alle afspraken worden samen met u vooraf vastgelegd. Hiermee verzekeren wij u van een zorgeloze schoonmaak. Neem voor meer informatie of een prijsindicatie contact met ons op. Wij staan zeven dagen per week voor u klaar.

Stuur uw foto’s van de ruimtes en de nicotine-aanslag via WhatsApp naar +31 6 20 239 239, en ontvang direct een offerte!

De beste vakmensen

Spoed? Bel ons

Laagste prijs

25+ jaar ervaring

Erkende Ontruimers

Klantervaringen

Vraag snel een offerte aan, Uiteraard geheel vrijblijvend.

Wij gaan zorgvuldig met uw gegevens om Met de gegevens die wij van u ontvangen, gaan wij zorgvuldig om.
Wij hebben technische en organisatorische maatregelen genomen om te voorkomen dat onbevoegde derden kennis kunnen nemen van deze gegevens.