Vabos

Vabos

Vervuilde woning schoonmaken

Het komt steeds vaker voor dat een woning zo extreem vervuild is dat het onbegonnen werk is om zelf aan de schoonmaak te beginnen. In de meeste gevallen gebeurt dit bij mensen die lange tijd in eenzaamheid hebben geleefd en door lichamelijke of psychische problemen niet meer in staat zijn geweest om hun woning schoon te houden. Op het moment dat dit wordt ontdekt door een familielid of woningbouw corporatie dan heeft de persoon vaak de situatie zo lang verborgen gehouden dat we met een zwaar vervuilde woning te maken hebben. Op dit moment kunt u Vabos inschakelen om dit professioneel en discreet voor u op te lossen.

Werkwijze schoonmaken extreem vervuilde woning

Als er sprake is van een vervuilde woning dan moet onze werkwijze voor het schoonmaken hiervan worden aangepast. Echter is er geen enkele schoonmaak of woningontruiming die wij niet aan kunnen. De eerste prioriteit ligt in deze gevallen altijd bij het ontruimen en leegruimen van al het afval in de woning. Dit wordt door ons op een milieu bewuste manier afgevoerd. Het volgende stadium is de schoonmaak van de woning waar extra aandacht wordt besteed aan het desinfecteren van de woning. In een zwaar vervuilde woning is vaak afval te vinden wat al in verregaande staat van ontbinding is. De laatste fase is het verwijderen van alle vieze geuren in huis. Het resultaat is een frisse woning die weer volledig als nieuw is.

Belangrijke aandachtspunten bij een vervuilde woning

Het ontruimen en schoonmaken van een vervuilde woning is niet zoals een normale woningontruiming. Er zijn dan ook verschillende belangrijke aandachtspunten waar wij ons aan houden bij een vervuilde woning schoonmaken. Zo wordt er van tevoren altijd goed overlegd met de familieleden, woningbouw of GZ wat er van ons wordt verwacht. Verder is de waarborging van de privacy tijdens het schoonmaken van een vervuilde woning ook zeer belangrijk. 

Hulp bij het schoonmaken van een vervuilde woning

Als u professionele hulp nodig heeft bij het schoonmaken van een vervuilde woning neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. U kunt hiervoor gebruik maken van ons contactformulier, ons direct bellen of ons u terug laten bellen. Wij beantwoorden graag al uw vragen en voorzien u van gratis advies over uw specifieke situatie. Ons werkgebied spreidt zich over heel Nederland en België. 

Meer informatie?

Wij benaderen elke ontruiming als een maatwerkproject. Alle afspraken worden vastgelegd. Hierdoor bent u verzekerd van een zorgeloze woningontruiming. Neem voor meer informatie of een globale prijsindicatie gerust contact met ons op. Wij staan 7 dagen per week van 08:00 tot 22:00 voor u klaar of bel 088 – 03 555 00

De beste vakmensen

Spoed? Bel ons

Laagste prijs

25+ jaar ervaring

Erkende Ontruimers

Klantervaringen

Vraag snel een offerte aan, Uiteraard geheel vrijblijvend.

Wij gaan zorgvuldig met uw gegevens om Met de gegevens die wij van u ontvangen, gaan wij zorgvuldig om.
Wij hebben technische en organisatorische maatregelen genomen om te voorkomen dat onbevoegde derden kennis kunnen nemen van deze gegevens.