Vabos

Vabos

Hennepplantage ontruimen

Het demonteren, ontruimen en afvoeren van een hennepplantage is een grote, zware en onveilige klus. Gelukkig kunt u een gespecialiseerd bedrijf inhuren, zoals Vabos Boedelruimingsdienst. Wij beschikken over jaren aan ervaring en kennis. Gemiddeld ruimen wij binnen anderhalve dag een plantage leeg.

Vaak is de huurder met de noorderzon vertrokken of zit in detentie. Zij zijn verantwoordelijk voor de situatie, maar zullen in de meeste gevallen de wietplantage niet opruimen. U zit u met de ontstane lasten. Het pand kan behoorlijk beschadigd zijn en er kunnen gevaarlijke situaties ontstaan omdat elektra onprofessioneel is aangesloten, chemische stoffen aanwezig zijn en vaak ook nog boobytraps. Dit is levensgevaarlijk, daarom gaan wij uiterst zorgvuldig en discreet te werk.

Wij ruimen een plantage discreet en snel leeg, herstellen de schade en leveren direct verhuurbaar op:

  1. Apparatuur en installaties afkoppelen en ontmantelen
  2. Chemicaliën, aarde, kokos en afval afvoeren
  3. Lampen, afzuigingen, koolstoffilters en overige apparatuur demonteren en ontmantelen
  4. Complexe en onveilige elektrische installaties demonteren en verwijderen
  5. Herstelwerkzaamheden uitvoeren i.v.m. schade
  6. Pand verhuur- of verkoopklaar opleveren, in originele staat
  7. Gaten dichten, muren en deuren schilderen

Ons personeel beschikt over professionele technische en elektrotechnische kennis. Door onze centrale ligging ruimen wij door heel Nederland een hennepplantage discreet en snel leeg. Dit is mogelijk binnen 2 dagen na ons eerste contact. Hebt u vragen? Aarzel dan niet en neem telefonisch contact met ons op.

Wij komen gratis bij u langs voor een vrijblijvende offerte, zodat wij de situatie ter plekke kunnen beoordelen, en u een scherpe offerte krijgt. Daarin nemen we alle werkzaamheden in detail op en krijgt u van ons een totaalprijs inclusief BTW, zodat u niet achteraf voor onvoorziene kosten komt te staan. Wij werken snel, professioneel en discreet.

Meer informatie?

Elke ontruiming is maatwerk. Alle afspraken worden samen met u vooraf vastgelegd. Hiermee verzekeren wij u van een zorgeloze ontruiming. Neem voor meer informatie of een prijsindicatie contact met ons op. Wij staan zeven dagen per week van 08:00 tot 22:00 voor u klaar. Kijk voor meer informatie op: www.wietplantages-opruimen.nl.

Bent u het slachtoffer van een hennepkwekerij in uw woning of winkelpand? Dan hebt u misschien ook behoefte aan juridisch advies. Wij adviseren u om contact op te nemen met advocatenkantoor J.M. Keizer. Zij zullen u uitgebreid voorzien van informatie. Zie ook www.wietplantage-opgerold.nl of www.bijstandinstrafzaken.nl.

Het eerste (telefoon)gesprek is altijd gratis, dus u loopt geen risico. Stel uw vraag en geef uw naam en telefoonnummer of e-mailadres, en we nemen dezelfde dag contact op.

Advocatenkantoor J.M. Keizer, Prof. Tulpstraat 16, 1018 HA Amsterdam.
Tel: 020- 530 1440 (vraag naar mr. J.M. Keizer), e-mail keizer@kknm.nl.

De beste vakmensen

Spoed? Bel ons

Laagste prijs

25+ jaar ervaring

Erkende Ontruimers

Klantervaringen

Vraag snel een offerte aan, Uiteraard geheel vrijblijvend.

Wij gaan zorgvuldig met uw gegevens om Met de gegevens die wij van u ontvangen, gaan wij zorgvuldig om.
Wij hebben technische en organisatorische maatregelen genomen om te voorkomen dat onbevoegde derden kennis kunnen nemen van deze gegevens.